Ludia Forums

Anyone else unable to see the special offer incubators?


#1

Just curious if anyone else is having this issue? My fiance can see his but mine refuse to load, even after multiple resets.


#2

I can only see it about half the time. Def a glitch.


#3

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#4

Yeah, cause that’s the issue… you mad bro?


#5

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#6

Mine disappear and then reappear the next time I load the game. Then disappear again.


#7

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#8

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#9

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#10

I will let the Devs know. Thanks for reporting guys!


#11

Hey DPG members, if you’re having this issue, could you provide us with your device information so our team can investigate further? Thanks!


#12

Hi Ned, I have the same issue. I’m using iPhone 8 with the latest IOS.

I hope I didn’t miss out on a coin deal


#13

Using iPhone 8+ with updated iOS. Sometimes they will load, but most times they are missing. Also, when they are missing battles won’t load. No difference when on WiFi or cell data. If they appear after I reboot the game I have to take my time to go attempt a battle. It’s like if I click the buttons too soon or too quickly I lose the incubators again. Once I complete a battle those incubators are then gone and start the process all over again. Been that way since the update.


#14

I dont see then either… Samsung Galaxy S7