Indotaurus revenge cloak visual glitch

This is for reporting bugs only, if you are having trouble making a purchase or need help recovering your account please post in Help & Support here.

Please fill in the following fields!

Bug Description: visual bug Indotaurus’ revenge cloak doesn’t show both turns

Area is was found in: PvP arena

How do you reproduce the bug:
Step 1- indotaurus uses revenge cloak it shows cloaking visuals
Step 2 - turn two visuals disappear but cloak is still active

How often does it happen: all battles in PvP

What type of device are you using:iOS iPhone 11

Anything else? (add screenshots or additional information here)

Also I tried to upload screenshots but it just keeps loading ( file size 3mb .jpeg)

Ludia could just fix this by adding cloak the entire time like all of the normal indom’s

I reported this here over a month ago before the update and the issue is still exists - the cloak doesn’t show in animation at all, revenge or not.

1 Like

the issue is cloak isn’t activating in animation - it just looks normal the whole time. Nothing changes visually.

It shows turn 1 after then no more until you hit it

If you cloak your own indot, you actually do not see anything most of the time lol. I actually lose track of where cloak is as a result :rofl: So does my opponent so that is a bit of an advantage :laughing:

Oh wow…. That’s totally confusing :joy:

Yeah this is a bit annoying as well, everytime i battle this creature it does cloak and i get confused if it has cloak or not because i cant see it